Sportlive.ba

Switch to desktop

subota, 17 mart 2018 19:03
Ocijeni ovaj članak
(0 votes)

Borac prošao bez suspenzije

Banjaluka - FK Borac izmirili su dugovanja prema Nenadu Kisi (7.500 KM), Nebojši Runiću (10.000), Nemanji Vidoviću (3.000), Petru Kurčubiću (6.000), Čedomiru Ćulumu (4.000) i Gedeonu Guzini (9.000), dok je sa Radovanom Gajićem (17.780) potpisan reprogram potvrdio je Dejan Lukendić, direktor kluba što znači da će Banjalučani bez problema igrati meč 2. kola Lige za opstanak protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

"Crveno-plave" u subotu od 15 časova očekuje teško gostovanje ekipi koja ih je već dva puta savladala ove sezone. Meč je bio pod znakom pitanja zbog toga što je Borac dugovao bivšim igračima i trenerima, ali je na kraju sve riješeno i lopta će se zakotrljati u Doboju kod Kakanja.

"Radi se o mini derbiju i obje ekipe nemaju imperativa pošto su daleko od Čelika koji je u zoni ispadanja. Idemo da odigramo dobru utakmicu i nadamo se dobrom rezultatu", rekao je Marko Maksimović, vršilac dužnosti trenera Borca.

Fudbaler Danijel Majkić ističe da je atmosfera u ekipi odlična te da je timu potrebna pobjeda kako bi i rezultati krenuli uzlaznom putanjom.

"S obzirom na sve što se dešava u i oko kluba atmosfera je na zavidnom nivou. Naš najveći problem je psihološke prirode i treba nam pobjeda kako bi sve krenulo mnogo bolje. Pobjeda bi preokrenula sve i mnogi više ne bi gledali Borac na tmuran način kao što je i ovo vrijeme", izjavio je Majkić.

Borac na megdan Mladosti iz Doboja kod Kaknja ide bez povrijeđenih Nevena Bunića, Gorana Vukliša, Nemanje Trkulje, Siniše Dujakovića, Aleksandra Kondića i Stefana Dujakovića, te najboljeg strijelca Petra Kunića koji meč preskače zbog žutih  kartona.

 

 

 

Nezavisne

Zadnji put ažurirano subota, 17 mart 2018 19:05
Još iz ove kategorije: « Borac izgubio od Željezničara

Ostavite komentar

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

www.sportlive.ba | Sportski Portal 2012. Sva Prava Zadržana

Top Desktop version